Het verhaal achter HotelSpecials

“Ik herinner het mij nog als de dag van gister: het moment dat er voor het eerst  via onze website 1.000 boekingen per dag werden gemaakt. Alsof we de finale van de Champions League hadden gewonnen. De hele dag heerste er een spanning op kantoor. Het zou toch wat zijn als het ons écht lukt om die mijlpaal te behalen. Tot ’s avonds laat hebben we als team contact met elkaar gehad via onze Service Desk. En toen het moment daar was, barstte het feest los! Het was een mijlpaal waar mijn ondernemershart tot op de dag van vandaag nog steeds sneller van gaat kloppen. Het is één van mijn meest trotse momenten als CEO van BookerZzz.

Laat ik bij het begin beginnen. Het begon allemaal toen ik Nick ontmoette tijdens mijn studententijd…”

Wil je het hele HotelSpecials verhaal van Remco lezen? Klik dan hier.

Goede doelen en social impact

The Good Agency heeft voor Goede Doelen Nederland een team van agents opgeleid die energie krijgen van het voeren van gesprekken uit naam van goede doelen. Hierdoor kunnen zij on-the-job hun commerciële vaardigheden inzetten en verder ontwikkelen.

Door deze samenwerking hebben wij voor onze medewerkers meer variatie in klantcontact werkzaamheden in huis. Dit biedt zowel voor de agent zelf als operationeel meer mogelijkheden. Maar het zorgt er bovenal voor dat we meer mensen een baankans kunnen bieden en daarmee helpen de stap naar een zelfstandig bestaan te zetten.

De klanten van Goede Doelen Nederland dragen hiermee (in)direct bij aan de social impact die we daar mee realiseren. Andersom dragen de resultaten van onze agents bij aan het werk van deze goede doelen. Social impact in het kwadraat.

Anouk Smit

Manager Sourcing en Customer service

“Hoge kwaliteit en uitmuntende service is onze standaard.

We hebben agenten nodig die bekwaam zijn en echt betrokken in gesprekken namens HotelSpecials.

Dit sluit perfect bij de persoonlijkheid van The Good Agency. Ze trainen en coachen hun agenten goed.”

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op: 085 876 89 37