Socialcall
Focus op kwaliteit

Socialcall is hét callcenter voor goede doelen en helpt hen bij het versterken van de band met hun donateurs en het genereren van meer inkomsten. Een succesvolle campagne vraagt om een gedegen aanpak en een vooraf goed uitgewerkt plan. Of het nu gaat om service, advies of verkoop: een sterke relatie begint met een goed gesprek.

Diensten van Socialcall zijn gericht op campagnes voor: periodiek schenken, grote gevers, nalatenschap, win-back, upgrade gesprekken en conversie.

Welzorg Nederland Specialist in mobiliteits-hulpmiddelen

Welzorg Nederland is specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woning- en autoaanpassingen en het verbeteren van toegankelijkheid. De klanten van Welzorg zijn senioren en mensen met een beperking.

Met meer dan 100 gemeenten in Nederland heeft Welzorg een overeenkomst om hulpmiddelen te verstrekken volgens de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Dit betekent dat Welzorg duizenden klanten heeft die gebruik maken van de vele hulpmiddelen die gemeenten in veel gevallen van hen huurt.

Over The Good Agency

The Good Agency is sinds 2017 actief met leerwerktrajecten en een social contact center. Hier creëren wij baankansen voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat maatschappelijk herstel begint met ‘werken’ en dat dit een middel kan zijn om iedereen te laten participeren in de maatschappij.

Sinds de start in 2017 hebben meer dan 400 werkzoekenden onze opleidingsprogramma doorlopen en is 98% geslaagd voor het branchecertificaat Telefonisch Klantadviseur A. Meer dan 60% van onze deelnemers is op dit moment nog actief op een klantcontact functie.

Onze partners

The Good Agency

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via info@thegoodagency.nl.