Hotelspecials.nl

HotelSpecials is al meer dan 20 jaar hét platform om het juiste hotel te vinden voor korte vakanties in Europa. Op onze gebruiksvriendelijke website vind je unieke Specials en leuke aanbiedingen van hotels in maar liefst 9 landen. Zo ga je bijvoorbeeld een heerlijk weekendje weg in eigen land of trek je eropuit naar Duitsland, Zweden of Frankrijk. Er zit altijd iets tussen wat bij jouw wensen past. 

Wij hebben het onze missie gemaakt om jouw het perfecte verblijf aan te bieden zodat je zorgeloos kunt genieten van een fijne vakantie. Want bij HotelSpecials bieden wij jou een veilige website om een hotel te zoeken en te boeken.

Welzorg Nederland Specialist in mobiliteits-hulpmiddelen

Welzorg Nederland is specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woning- en autoaanpassingen en het verbeteren van toegankelijkheid. De klanten van Welzorg zijn senioren en mensen met een beperking.

Met meer dan 100 gemeenten in Nederland heeft Welzorg een overeenkomst om hulpmiddelen te verstrekken volgens de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Dit betekent dat Welzorg duizenden klanten heeft die gebruik maken van de vele hulpmiddelen die gemeenten in veel gevallen van hen huurt.

Onze partners

The Good Agency

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op: 085 876 89 37