Wonderbox
Het belevenis cadeau!

Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! 
 
Bij Wonderbox geniet je van unieke beleveniscadeaus voor één, twee of meerdere personen vanaf €10. Van etentjes tot hotelovernachtingen en van dagjes naar de sauna tot sportieve en culturele uitjes! Je kunt kiezen uit ruim 35 beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 12.500 belevenissen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje en Italië.

Welzorg Nederland Specialist in mobiliteits-hulpmiddelen

Welzorg Nederland is specialist in mobiliteitshulpmiddelen, woning- en autoaanpassingen en het verbeteren van toegankelijkheid. De klanten van Welzorg zijn senioren en mensen met een beperking.

Met meer dan 100 gemeenten in Nederland heeft Welzorg een overeenkomst om hulpmiddelen te verstrekken volgens de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Dit betekent dat Welzorg duizenden klanten heeft die gebruik maken van de vele hulpmiddelen die gemeenten in veel gevallen van hen huurt.

Onze partners

The Good Agency

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via info@thegoodagency.nl.