Over The Good Agency

The Good Agency is een professioneel klantcontactcenter met een groot sociaal hart.

Elk contact, met elke klant, via elk kanaal hoort kwalitatief en persoonlijk te zijn. Dat geloven wij, zo werken wij. Dit zit in onze DNA.

We zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. Wij hechten dan ook veel belang aan het vergroten en verbeteren van de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Onze PSO trede 3 certificering onderschrijft deze werkwijze.

De visie van The Good Agency is om inclusiviteit en kwalitatief klantcontact samen te brengen. Als ondernemer ben je onderdeel van de maatschappij. Dat brengt automatisch met zich mee dat je nadenkt over belangrijke vraagstukken. Door coaching en begeleiding op maat te bieden geloven wij erin dat je het verschil kunt maken.

Wilt u meer weten over ons of onze dienstverlening?

The Good Agency
Sinds 2017

Sociaal ondernemen is belangrijk voor ons. Daarom pakken wij dat professioneel aan en investeren wij hier blijvend in. Ons PSO 30+ certificaat is hiervan voor u het bewijs. 

Door onze certificering zijn wij tevens in staat bedrijven te helpen met het invullen van hun SROI verplichting. 

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening?

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via: info@thegoodagency.nl of telefonisch op: 085 876 89 37