Over The Good Agency

The Good Agency is sinds 2017 actief met leerwerktrajecten en het bieden van werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Wij zijn ontstaan vanuit de overtuiging dat maatschappelijk herstel begint met ‘werken’ en dat dit een middel kan zijn om iedereen te laten participeren in de maatschappij.

0
Social return waarde vandaag
0
Social return waarde 2020

The Good Agency
Sinds 2017

The Good Agency is er voor iedereen met de intrinsieke motivatie om zijn positie te verbeteren, te werken aan zijn eigen herstel en (uitkering-)afhankelijkheid. Ongeacht je achtergrond of situatie. Door het opzetten van publiek-private samenwerkingsverbanden creëren wij de noodzakelijke infrastructuur om mensen te helpen hun doelen te bereiken.

Waarom

Bedrijven, sociale diensten (gemeenten) en mensen overtuigen dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en in de maatschappij.

Hoe we dat doen

Door dagelijks (samen) te werken met mensen aan de ontwikkeling van talent en vaardigheden in een veilige (werk)omgeving.

Wat we doen

Via praktijkgerichte leerlijnen en klantcontact dienstverlening voor bedrijven en organisaties, bieden wij baankansen aan mensen met een aantoonbare afstand tot de arbeidsmarkt.

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via info@thegoodagency.nl