Social Return

Bedrijven die leverancier zijn van (semi) overheidsinstanties moeten zich vanuit deze relatie inzetten voor het vergroten van (baan)kansen voor mensen met een kwetsbare positie in de maatschappij. Dit fenomeen heet Social Return On Investment (SROI) en is bij mensen die werkzaam zijn op afdelingen inkoop, HR of een tenderdesk bij bedrijven inmiddels een bekende term.

The Good Agency is een inclusieve werkgever en biedt opleidingen en baankansen aan mensen die vallen onder de zogenaamde erkende doelgroepen. Wij zijn PSO 30+ gecertificeerd, werken nauw samen met gemeenten en het UWV en als erkend scholingspartner hebben we toegang tot de populatie werkzoekenden. Door onze kennis en ervaring zijn wij ook een kennis- en sparringpartner voor bedrijven met een Social Return verplichting en de afdelingen die zijn betrokken bij de invulling ervan.

Onze dienstverlening kan worden ingezet voor invulling van Social Return. Lees onze showcase in samenwerking met Welzorg Nederland hoe wij Social Return invullen vanuit ons klantcontact center.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 
Neem contact met ons op. 

Customer Service outsourcing

Customer Service

Multichannel klantcontact passend bij uw product of dienst.

Academy

Academy

Wij stomen talenten klaar voor een carrière in klantcontact.

Social Return

Social Return

Creatieve oplossingen voor de invulling aan uw Social Return doelstellingen.

Loyalty call

Loyalty

Een persoonlijk en warm contact draagt bij aan loyaliteit

The Good Agency
Sinds 2017

The Good Agency is sinds 2017 actief met leerwerktrajecten en het bieden van werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Onze klanten

Dagelijks verzorgen we via verschillende kanalen het klantcontact voor onze klanten. Veel mensen kiezen nog altijd voor telefonisch contact met bedrijven. Onze agents zijn getraind om te schakelen tussen diverse kanalen en klantvragen te behandelen via telefoon, e-mail of webchat.

Interesse in onze diensten?

Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op via info@thegoodagency.nl.